Bettingsajter

Du behöver inte nödvändigtvis vända dig till Svenska spel när du vill ägna dig åt fotbollsbetting. Det finns en hel uppsjö av olika sportsbettingsajter på nätet idag där du kan välja och vraka mellan olika matcher och ligor, både inhemska och utländska. Många av dem sysslar även med Livebetting som vi kort nämnde på startsidan. Där man satsar på matchen i realtid och oddsen förändras under matchens gång.
Här presenterar vi kort några av de bettingsajter som vi tycker är bra när det gäller fotbollsbetting, men de flesta har en hel uppsjö av andra roliga sporter du också kan betta på.
Betsson är en av de allra största aktörerna på marknaden när det handlar om Sportsbetting. Företaget startades av tre svenskar år 2001 och har vuxit med raketfart sedan dess. Förutom att du kan få odds på sport så kan du även få odds på väder, politik, näringsliv och musik. Du kan alltså spela om i stort sett vad du vill på Bettsons hemsida.
Det är inte svårt att komma igång och de har en snygg, clean och pedagogisk design. När du registrerat dig och fyllt på med pengar på ditt spelkonto är det bara att sätta igång.
Spelsajten Unibet har funnits sedan 1997 och är en av de äldre och mer väletablerade sportsbettingsajterna. Unibet har idag miljontals kunder över hela världen, det är en fantastisk sajt för att betta på fotboll, och förutom det har dem ett stort utbud av andra sporter.
För att kunna betta hos Unibet krävs inget mer än att du öppnar ett spelkonto och fyller på med lite pengar. Sajten är lättnavigerad och mycket informativ och bra. De delar aldrig med sig av kundernas personuppgifter om man inte begått något brott mot lagen.
På denna sajt hittar du flera roliga sporter att betta på förutom fotboll, även om deras utbud gällande den sporten är stort och brett i sig. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller gammal i gemet, betway har något att erbjuda till alla. Du registrerar dig precis som på alla andra ställen och fyller på med pengar för att spela. Sajten är lättnavigerad och bra, plus att du alltid kan få tillgång till den svenska versionen.
En stor fördel med Betway är att sajten fungerar precis lika bra i mac-miljö som i Windows-miljö att spela på.

 

 

Annonser