Ishockeybetting

Vid sidan av fotboll så är ishockey den stora sporten i vårt land, både vad gäller utövare och folk som bettar på fotboll. Men när vi inte kan betta på inhemsk fotboll så går vi över till ishockey. Det finns en stor mängd olika sätt att betta på, för den som är intresserad, vilket gör att det kan vara svårt att veta var man ska börja. För de flesta är det dock enklast att börja med de spelalternativ Svenska Spel erbjuder, för att sedan senare gå vidare till betting online.

Matchen

Det enklaste sättet att betta på ishockey på är antagligen på matchen. Man väljer ut en match man tror man vet slutresultatet på och bettar på just det resultatet. Att betta på matchen är högriskbetting; Vinner man så vinner man mycket, förlorar man så förlorar man. Att spela på matchen har ganska så mycket av lotteri över sig.

Lången

Lången är då ett bättre sätt att betta på. Man väljer ett antal matcher där man tror man vet vem som ska vinna, och bettar på dem. Lången är ett bra sätt att betta på då man inte behöver satsa på resultat, och man kan även gardera sig. Men det krävs ändå att man vet vad man gör. Det är dock definitivt lättare att betta om vem som kommer att vinna än det exakta slutresultatet.

Livebetteing

Det ultimata sättet att betta på. Samtidigt som man ser en match live så bettar man på resultatet. Om man då är bra på att läsa en match kan man få riktigt bra odds. Dessa förändras självklart ju längre matchen lider. Ju närmare slutet man kommer, desto högre odds för att laget som ligger i underläge ska vinna. Livebetting ställer höga krav på att den som bettar vet vad hon gör; men är hon duktig så kommer hon att bli rikligt belönad.

Annonser